Pregateste-ti casa pentru sarbatori!

Ornamente de Craciun

Obiectele decorative si accesoriile tematice sunt cel mai bun artificiu de personalizare a propriei locuinte, in spiritul mult asteptatelor sarbatori de iarna. Este momentul sa incepi numaratoarea inversa si sa te bucuri, in fiecare zi, de confortul unui camin personalizat, care sa reflecte, intr-o maniera discreta, atmosfera speciala si intima, specifica sezonului.

www.vilaro.ro te asteapta cu o oferta variata si iti propune sa iti decorezi casa cu obiectele tematice care, prin design, motive sau decor, iti insufla magia sarbatorilor.

Decoreaza masa in spiritul Craciunului

Masa de Craciun este un eveniment important si, de aceea, trebuie sa acorzi o importanta deosebita pregatirii acesteia.

Pentru a scoate in evidenta importanta sarbatorii, alege o fata de masa cu motivele Craciunului. Un set de vesela cu simboluri de sezon, farfurii, cesti pentru vin fiert, sunt accesoriile care construiesc, pas cu pas, atmosfera de Craciun.

pozapoza.jpg 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Creeaza o atmosfera de sarbatoare in dormitor
Somnul si confortul tau depind intr-o mare masura de un decor reusit. Asadar, apeleaza la trucuri chic prin care atmosfera de Craciun sa te surprinda la tot pasul.
Opteaza pentru o lenjerie de pat cu motive traditionale de iarna. Astfel, dormitorul tau va fi invaluit intr-o ambianta boema, romantica, ce iti va aminti de Polul Nord. De asemenea, poti completa decorul patului cu un pled calduros si ludic, peste care sa asezi o perna in ton cu perioada magica a sarbatorilor de iarna.

poza.jpg 3poza.jpg 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna
Raspandeste atmosfera festiva in intreaga locuinta! Baia si bucataria ta pot primi ambianta sarbatorilor de iarna cu ajutorul unor prosoape cu imprimeuri specifice, iar candelele si clopateii atarnati de-a lungul unui perete, vor oferi un aer de sarbatoare oricarei incaperi.

poza 7poza 5poza 6

Decorarea casei in spiritual Craciunului poate fi mai usoara ca oricand cu ajutorul www.vilaro.ro.

0 thoughts on “Pregateste-ti casa pentru sarbatori!”

Write a Reply or Comment